selamat datang ke blog hanis nadiah/auntie nad , you follow me I follow you back , GOTCHA !

Wednesday, 19 October 2011

Hari Yang Happy!!


     weeeee~ Hari ni aku rasa happy sangat5... Tak tahu kenapa.. Pagi-pagi je jumpe Best Friend aku (Nura), tros gelak-gelak, ketawa-ketawa.. sampaikan dia pon pelik tengok aku.. Dia kata hari ni aku kelakar..Tak sangka pulak aku ada bakat terpendam buat lawak kat orang.. hihiii.. ceh,ceh,cehhh.. Perasan pule.. Aku ngan dia, asyik ketawa dari pagi, sampai la balik umah.. da sampai rumah pown, aku asik tergelak aje sebab baca novel 'Cinta 3 suku'.. Peerrgghhh! memey kelakarlah..  

     Kat sekolah tadi, kitorang buat layang-layang.. Yang peliknya, asal kitorang buat, sumenya tak menjadi.. hahaha.. Kelakar gila.. Buat malu saja orang tengok.. hihihihihi.. Akhirnya, sume dah fedap sangat, duduk kejap kat bawah pokok tepi padang tuh.. fuhh! aman giller!! Tapi yang tak tahannya, banyak ulat gonggok warna hitam kunning tu.. errr! Mmg tak senang duduk dibuatnya, kejap duduk, bangun balik.. Duduk, bangun balik.. hahaha..



     Lepas rehat tadi, cikgu ajak semua budak kelas 3M pergi bilik matematik.. kat sana, sejuuuk.. Bes, macam nak tidur je.. Tapi cikgu dah ajak main game.. Hihihi.. cikgu ajak main game ape ye? lupa la pulak namanya(memang tak pernah ambik tahu pun nama game tu walaupun pernah main time form 2.. hihihi)..Aku lawan ngan best friend aku niey(Mazirah), kitorang punyalah lawan, lawan, lawan, tetibe aku menang.. yihhaa! punyalah happy..


      Pas2 aq lawan ngan kawan2 aq yang lain.. Then, aq lawan ngan Nura.. aq menang!!!!! hahaha... Tapi, aku juz dapat nombor tiga sahaja... weee~ happy3!!! Tapi hadiahnye cikgu tak beli lagi, nanti cikgu bagilah kat kitorang yang menang hadiahnya.. Tak sabarnyaaaa! Ngee~


      




story motty hanis nadiah

No comments:

Post a Comment