selamat datang ke blog hanis nadiah/auntie nad , you follow me I follow you back , GOTCHA !

Friday, 8 June 2012

Cuti ;D

Heyy, readers. Selamat datang ke blog Nad yang tak berapa awesome macam blog
korang. ;D . Cuti niey korang buat ape jea? 
Mesti ramai yang pergi holiday, right? Okay, lagi brape hari jea nak sekolah?
2 hari? Hm so sad. Nad ngat lagi time baru seminggu cuti, dalam otak asik cakap macam
niey jea "hurm bile nak skola niey, rindu gilee kat skola. nak skola, nak skola, nak skola!!!
rindu cikgu,rindu kengkawan, rindu meja yg bnyk berjasa kat Nad. hm. Tapi
tak rindu kat kertas perikse. hehe, takuuuut~"

Tapi.... harini, "Ape? lagi 2 hari nak skola?!! Oh, tidaaakkk~ tak puas cuti lagi, aigooo.
Bagila cuti lagi pleaseeee," hehe. Macam tu la kite. Hari tu, tak nak cuti sgt. Sekarang cuti
nak lebih2 pulokkhaha. Takpe, takpe. kuatkan semangat. Tekadkan dalam hati, 'pergi
sekolah, nak belajar. Nak belajar, nak belajar, nak belajar.

Minggu depan Nad nak start shcedule baru. Baru jea siap buat. memang full la kan.
Tapi takpe, demi SPM. Nad niey bukan la pandai sangat pung~ so, kena la study hard!
Ting! ;D
okeyy. byee :DD


story motty hanis nadiah

3 comments:

  1. bru nk update ke kak ngah...
    Ops...silap Auntie Nad...hehe....

    ReplyDelete
  2. ha ah bru nk update ker??hehe

    ReplyDelete
  3. Nazrul: heyy, stop panggil kak ngah, okeyy. hehe
    yup, baru nak update.
    Budin: hehe. ha'ah. baru terase rajin nak update. hee

    ReplyDelete